Tornar a les propostes

Grup Balaña - 15€ l'entrada

GRUP BALAÑA

El Grup Balaña, estrena al Teatre Borràs dos espectacles que no et pots perdre!

TINDER SORPRESA

A partir del 2 de Juliol i fins el 31 juliol  l'espectacle TINDER SORPRESA L'Andreu Casanova torna amb la segona temporada de tinder Sorpresa! un xou que et convida a fer un safari còmic per tota la selva d'aplicacions per lligar que s'han posat de moda últimament.

Tant si estàs solter o en parella, tots hem sentit parlar de la nova forma de buscar l'amor (o el que sorgeixi). Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, et explicarà les seves anècdotes més divertides i resoldrà els dubtes més inquietants de l'ligoteo virtual.

_________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

  • Entrades a 15€
  • Màxim 2 entrades per Carnet Jove
  • 25 entrades màxim x funció.

Venta d'entrades AQUI

_____________________________________________________________________________________________________________

GRAN RESERVA 

A partir de 7 de Juliol i fins l'1 d'agost, l'espectacle GRAN RESERVA , el nou espectacle  embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multi-instrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció a mans de la companyia RHUM & CIA.  Aquesta companyia “inestable” de pallassos formada per Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner i Mauro Paganini, s’ha acabat convertint en un fenòmen teatral que ha fet 3 espectacles en només 5 anys, i ha aconseguit un gran èxit de públic.

GRAN RESERVA es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

___________________________________________________________________________

DESCOMPTE

  • Entrades a 15€
  • Màxim 2 entrades per Carnet Jove
  • 25 entrades màxim x funció.

Venta d'entrades AQUI

També et pot interessar:

Pujar