Tornar a les propostes

Mallorca Live Festival

10 i 11 de maig a Calvià, Mallorca  

Arriba la quarta edició del Mallorca Live Festival amb més de 40 grups, amb caps de cartell internacionals amb més de 24 hores de música en directe a quatre escenaris diferents amb distints gèneres musicals com  indie, música electrònica, i la música urbana més actual. El festival comptarà amb les actuaciones de Jamiroquai, Two Door Cinema, Vetusta Morla o Amaia, amb els dj's Laurent Garnier i Dixon entre altres i en música urbana amb grups com Dellafuente i Ayax i Prok entre moltes altres actuacions.

 

Vine al Mallorca Live Festival i gaudeix de 20 € de dte. en l'abonament de dos dies i de 17 € de dte. en l'entrada de dia amb el teu Carnet Jove

 

El descompte s'aplica exclusivament sobre el preu de l'abonament en la venda anticipada en línia i és vàlid en les entrades de dia i en l'abonament per dos dies:

 

  • Preu abonament per dos dies amb Carnet Jove: 55€ (+càrrec de gestió de la compra en línia)
  • Preu de l'entrada de dia amb Carnet Jove: 38€ (+càrrec de gestió de la compra en línia)

 

Pots comprar la teva entrada amb descompte AQUÍ

 

IMPORTANT: el descompte és vàlid en un únic abonament per titular del Carnet Jove. Per poder accedir al Mallorca Live Festival amb l’abonament Carnet Jove serà indispensable presentar el DNI (o document d’identitat equivalent) i el Carnet Jove vigent, juntament amb l’abonament per accedir al recinte. En el cas de no presentar el Carnet Jove i DNI o document equivalent, NO es podrà accedir al Festival.

Compra el teu abonament amb descompte abans que s’exhaureixin! Trobaràs tota la informació del festival AQUÍ


Gaudeix del festival sense preocupacions! Mira tots els descomptes que tens per facilitar-te el viatge:

* TAGTravelling: Fins al 50% de dte. en viatges a les Illes Balears en qualsevol època de l'any, fins i tot a l'estiu. Consulta AQUÍ

*AIR EUROPA: 10% en tots els vols operats per Air Europa. Consulta AQUÍ

*ALBERG LA VICTÒRIA: 2x1 en PE, MP o PC. Consulta AQUÍ

També et pot interessar:

Pujar