Tornar a les propostes

PortAventura - Carnestoltes

FES QUE AQUEST CARNESTOLTES DURI TOTA LA VIDA
 

Vine i fes que aquest Carnestoltes duri tota la vida: del 9 de febrer al 17 de març només els caps de setmana, dissabtes i diumenges.

PROMOCIONS PACK JOVE 

Aprofita els teus vals del PACK JOVE per anar als parcs de PortAventura World:

 

Promocions vàlides del 01/02/2024 al 06/01/2025. No acumulables a altres ofertes, cupons o promocions.

 

Recorda que un cop hagis utilitzat tots els teus vals, podràs gaudir de més descomptes en l'entrada durant tot l'any, comprant l'entrada en línia o a taquilles tan sols ensenyant el teu Carnet Jove:

  • 35% de dte en l'entrada d'Adult d'1 dia a PortAventura Park - Compra d'entrades en línia limitades amb el codi CJ35 + el teu DNI/NIE amb lletra. O la pots comprar  presencialment a les taquilles del parc.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 CONDICIONS DELS VALS DEL PACK JOVE 

Promoció vàlida informada en cada un dels vals.
No s’acceptaran cupons, entrades, targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.
Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el cupó, el DNI i el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya del que cal ser el titular, originals i en vigor (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies).

També et pot interessar:

Pujar