Tornar a les propostes

Sónar Barcelona 2022

SÓNAR BARCELONA 2022

Aquest any podrem gaudir del SÓNAR 2022!

Tens una cita els dies 16 , 17 i 18 de juny 2022 a Barcelona 

The Chemical Brothers, Moderat, C. Tangana, The Blaze, Eric Prydz, Headie One, Nathy Peluso, Bonobo, Arca, AJ Tracey, Polo & Pan, Charlotte de Witte, The Blessed Madonna, Richie Hawtin, Morad, Reinier Zonneveld, Anfisa Letyago, Overmono, Helena Hauff, Avalon Emerson i Sega Bodega son només alguns dels grans noms que formen part d'aquesta nova edició del Sónar Barcelona.

El festival tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, a on estrenarà el nou SonarPark by DICE i un nou escenari +D, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Entre totes dues ubicacions, es desplegaran més de 100 shows provinents dels cinc continents i que representaran les múltiples vessants de la música de ball més global, diversa i actual.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

20% de descompte en tot tipus d'entrada (excepte en les entrades i abonaments VIP)

El descompte s’aplica a les següents entrades de Sónar Barcelona 2022AbonamentEntrada 2-Nits, Entrada d'1 dia a Sónar de Dia i Entrada d'1 nit a Sónar de Nit.

Per gaudir d’aquest descompte només has d'introduir el codi de descompte CARNETJOVESONAR22 a la pàgina de compra AQUI

Consulta la  Programació per dies i nits

 

IMPORTANT:

Serà imprescindible identificar-te abans d'entrar al festival amb el teu Carnet Jove vigent i el DNI/passaport per accedir-hi amb qualsevol de les modalitats d'entrades amb descompte. Si s'ha adquirit l’entrada sense ser titular del carnet jove, li serà denegat l'accés i es perdran les entrades/abonaments.

 

Per qualsevol incidència associada al descompte del Carnet Jove podeu contactar a través del canal habitual (carnetjove@gencat.cat).


Més info sobre el SÓNAR 

 

També et pot interessar:

Pujar