Tornar a les propostes

Sónar Barcelona 2023

SÓNAR BARCELONA 2023

Els dies 15, 16 i 17 de juny del 2023, Sónar celebra el seu 30è aniversari a Barcelona. Serà una gran festa, que comptarà amb els noms més grans de l’electrònica -Aphex Twin, BICEP live, Eric Prydz amb el seu show tridimensional HOLO, Bad Gyal, Peggy Gou, Honey Dijon, Black Coffee, The Blessed Madonna, Amelie Lens, Laurent Garnier, Richie Hawtin-; les propostes més avançades -Fever Ray, Little Simz, Marina Herlop-; artistes de culte -Oneohtrix Point Never, Max Cooper, Ryoji Ikeda-; i música de club -Logic1000, SHERELLE x Kode9, Eliza Rose, DJ Marky & MC GQ, Nick León, Manuka Honey, Dinamarca.

A més d'això, el format back-to-back tornarà a tenir una presència important al festival amb una sèrie de duplos d’excepció a cabina: la connexió Barcelona-Berlín en clau techno colorit d’Isabella b2b Roza Terenzi, Badsista b2b Cashu, Call Super b2b Sedef Adasi, B2BBS i Bradley Zero 2b2 Moxie. Actuacions en viu de Shygirl, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Albany, Merca Bae i Wata Igarashi. Tots ells son només alguns dels grans noms que formen part d'aquesta nova edició del Sónar Barcelona.

Una gran festa que oferirà també una experiència nova a Sónar de Dia. Una de les grans novetats serà el redisseny de l’espai a l’emblemàtic escenari SonarVillage by Estrella Damm.


Els espais:

El festival tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Entre totes dues ubicacions, es desplegaran més de 100 shows en viu i DJ sets que representaran els sons més rellevants de la música electrònica contemporània, tant propera al club i a la pista de ball com a l’exploració de nous llenguatges sonors. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

20% de descompte en els tickets: AbonamentEntrada 2-Nits, Entrada d'1 dia a Sónar de Dia, Entrada d'1 nit a Sónar de Nit.

*(tiquets exempts: entrades de nit VIP, l'Abonament VIP i l'Acreditació)

El descompte s’aplica a les següents entrades de Sónar Barcelona 2023AbonamentEntrada 2-Nits, Entrada d'1 dia a Sónar de Dia i Entrada d'1 nit a Sónar de Nit.

Per gaudir d’aquest descompte només has de sol·licitar el teu codi AQUÍ 

i introduïr-lo en fer la compra AQUÍ

Consulta la programació per dies i nits

 

IMPORTANT:

Serà imprescindible identificar-te abans d'entrar al festival amb el teu Carnet Jove vigent i el DNI/passaport per accedir-hi amb qualsevol de les modalitats d'entrades amb descompte. Si s'ha adquirit l’entrada sense ser titular del Carnet Jove, li serà denegat l'accés i es perdran les entrades/abonaments.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Per qualsevol incidència associada al descompte del Carnet Jove podeu contactar a través del canal habitual (carnetjove@gencat.cat).


Més informació a www.sonar.es

També et pot interessar:

Pujar