Tornar a les propostes

Temporada Alta

                                                                ​

Del 7 d'octubre al 8 de desembre de 2020

 

Les arts sempre s’han mogut i es mouran en la crisi i la incertesa! És per això que torna la 29a edició de Temporada Alta amb l’objectiu de ser el més continuïsta possible i, per això, han mantingut una programació basada en els eixos que conformem el festival: la internacionalització, el suport a la creació i l’autoria del país, els vincles amb els espectadors i la ciutadania, els projectes socioeducatius… Tot això, juntament amb la programació de gèneres diversos, per a diferents públics i una acurada oferta d'activitats paral·leles, ha convertit Temporada Alta en una cita ineludible.

El festival d'arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d'octubre, novembre i desembre i que al llarg de la seva història ha guanyat el reconeixement del sector, del públic i de la premsa especialitzada, que l'ha descrit com "el millor festival de l'Estat espanyol",

Aquest any, el festival arriba amb totes les mesures necessàries, oferint una programació presencial una mica més reduïda, però incorporant una secció de programació a distància: l’entorn digital ofereix noves oportunitats per explorar. És per això que han volgut aprofitar les circumstàncies actuals per a replantejar algunes coses i traçar les línies del que podria ser un festival del futur.

 

>>>> Amb el teu Carnet Jove tens un 15% de dte. en l'entrada! <<<<

 

COM ACONSEGUIR-LA:

               º En línia: AQUÍ seleccionant la tarifa "C. Jove" a la casella de descomptes i introduïnt el teu DNI.

 

             ** Descompte aplicable a tots els espectacles excepte a la programació familiar, la programació de cinema, el X Torneig de Dramatúrgia Catalana, l’espectacle Llibràlegs V, els concerts de Sílvia Pérez Cruz i la programació a distància. 

 

Podeu veure la presentació de la programació completa a la web de Temporada Alta

 

També et pot interessar:

Pujar