Carnet Jove d'Agramunt

Amb el nou Carnet Jove d'Agramunt estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Agramunt, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Agramunt.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Agramunt, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Agramunt i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove d'Agramunt?

Descobreix un món d’avantatges a Agramunt

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament d'Agramunt

Avantatges en comerços i entitats d'Agramunt

A més, amb el teu Carnet Jove d'Agramunt tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Agramunt a l’enllaç que trobaràs a sota!

Clínica Peusà

S'apropa el temps de les sandàlies. Si necessites un podòleg aprofita el descompte del 10 % en serveis de quiropòdia que la Clínica Podològica Peusà t'ofereix amb el Carnet Jove.

Garrabou Joiers

Si estàs pensant a fer un regal als pares o a una persona especial, no deixis passar el descompte del 20 % en tots els articles de joieria que trobaràs a Garrabou Joiers.

Miró Autoescoles

S'apropa l'estiu i creixen les ganes de rodar. Aconsegueix el carnet de conduir que fa temps que desitges amb el descompte del 15 % en la matrícula i un mes de test online gratuït de Miró Autoescoles.

Cicle Brots

T'agraden les arts escèniques i musicals? Vine a gaudir del Cicle Brots amb el descompte del 20 % en l'entrada que t'ofereix el Carnet Jove!

Descobreix tots els avantatges a Agramunt!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Agramunt no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Carnet Jove arriba a TIKTOK

Carnet Jove estrena perfil a TIKTOK, on volem que els i les joves sigueu els protagonistes dels vídeos, reptes i continguts. Aquest nou canal us permetrà conèixer de primera mà tots els avantatges del Carnet Jove i que ens expliqueu quins són els avantatges que us oferim que més us interessen. Entra a TIKTOK i segueix-nos!

Sónar Barcelona 2022

Tens una cita els dies 16, 17 i 18 de juny 2022 a Barcelona. Es tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Aprofita el descompte del 20 % en l'entrada. No t'ho perdis!

MENJA ACTUA IMPACTA

Arriba a Barcelona l'exposició MENJA ACTUA IMPACTA i hi serà fins al 2023! Una exposició temàtica sobre alimentació sostenible i saludable, un programa digital amb un munt de continguts divulgatius que esperem que siguin del teu interès i un programa d'esdeveniments, xerrades, cursos i tallers molt variat.

Museu de la Noguera

Tens ganes de passar una tarda diferent? Fes una visita amb les teves amistats al Museu de la Noguera per conèixer la seva exposició permanent. I no et descuidis del descompte del 20 % en l'entrada!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Agramunt?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Agramunt.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Agramunt tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Agramunt i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Agramunt a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar