Avantatges imagin

Imagin és la proposta de valor per a joves que ofereix CaixaBank, amb un grapat d’avantatges com la comissió 0 (sense límit d’edat) en targeta, compte, transferències nacionals, treure diners gratuïtament dels caixers de CaixaBank, controlar les teves despeses... i també amb una àmplia oferta no financera, de gran qualitat.

Si ja tens el teu Carnet Jove i ja t’has fet client d'imagin, ara pots vincular-lo a través de l'APP d'Imagin. És molt fàcil!!!

També pots anar a qualsevol oficina de CaixaBank i demanar que et vinculin el Carnet Jove a aquest comte. I si encara no tens compte a imagin, no esperis més i dona't d'alta!

Si encara no tens el Carnet Jove, ja el pots demanar a través de l'APP d'imagin o també a qualsevol oficina de CaixaBank.

I parlant d’avantatges, amb imagin, a més de comissió 0 en comptes, targetes i transferències, tindràs accés a un món d’ofertes que es sumen a les que t’ofereix el teu Carnet Jove. Entra a www.imagin.com i informa-te’n: trobaràs descomptes en cinema, música, oci, restauració, cultura... i molt més!

Tens més informació a www.imagin.com.

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!