Carnet Jove de Roses

Amb el Carnet Jove de Roses estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Roses, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Roses.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Roses, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Roses i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Roses?

Descobreix un món d’avantatges a Roses

Avantatges en serveis municipals de Roses

Avantatges en comerços i entitats de Roses

A més, amb el teu Carnet Jove de Roses tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Roses a l’enllaç que trobaràs a sota!

Cabell d'Or

Vols canviar d'estil? Posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment? A Cabell d'Or tens un 10% de descompte en tots els serveis amb el Carnet Jove.

Pans & Company

Si vols sortir a menjar o prendre alguna cosa amb les amistats, a Pans & Company tens un 10% de descompte en tots els productes, excepte promocions, amb el Carnet Jove.

Grop Audiovisuals

Si necessites material audiovisual o estàs pensant a fer un regal o una sessió fotogràfica, vine a Grop Audiovisuals i gaudeix d'un 10% de descompte en tots els serveis audiovisuals amb el Carnet Jove.

Multiopticas Miranda

Il·lumina la teva mirada a Multiopticas Miranda, l'òptica de confiança. Amb el Carnet Jove, tens descomptes del 10% en tots els articles. Aprofita la ocasió!

Descobreix tots els avantatges a Roses!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Roses no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Temporada Alta

Temporada Alta és un festival de renom internacional i enguany el gaudirem fins al 10 de desembre. Aquesta tardor arriba a la 32a edició amb una programació en què els grans noms de l'escena internacional comparteixen escenari amb el talent nacional i les propostes emergents. Consulta el calendari i no deixis passar l'oportunitat!

Manga Barcelona

Si t'apassiona el món del manga, anota aquestes dates! Del 7 al 10 de desembre arriba la 29a edició del Manga Barcelona a la Fira Barcelona Gran Via. I com sempre, amb el Carnet Jove, tens tarifa reduïda en l'entrada general. És un esdeveniment imprescindible, no te'l perdis!

Allotja't al millor preu

No deixis passar més temps. Descobreix els innombrables descomptes dels quals pots gaudir en el teu allotjament i transport aquestes vacances. Sigui quin sigui el teu estil, gaudeix del descompte que els nostres col·laboradors t'ofereixen: càmpings, albergs, apartaments, hotels, cases rurals...

1r Premi Carnet Jove de Còmic

L'objecte del Premi Carnet Jove de còmic és fomentar i promoure l'accés a l'àmbit professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes. Presenta ja la teva sol·licitud! Tens temps fins a les 14 h del dimarts 12 de desembre de 2023.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Roses?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Roses.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Roses tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Roses i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Roses a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar