Carnet Jove de La Seu d'Urgell

Amb el Carnet Jove de la Seu d'Urgell estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Seu d'Urgell, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de la Seu d'Urgell (instal·lacions esportives, cursos de formació...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de la Seu d'Urgell, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la Seu d'Urgell i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de la Seu d'Urgell?

Descobreix un món d’avantatges a la Seu d'Urgell

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell

Avantatges en comerços i entitats de la Seu d'Urgell

A més, amb el teu Carnet Jove de la Seu d'Urgell tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Seu d'Urgell a l’enllaç que trobaràs a sota!

Ràfting Parc

L'estiu és l'època perfecta per divertir-se i explorar nous esports d'aventura! Amb el Carnet Jove, gaudeix d'una hora de piragüisme gratuïta amb la compra d'una activitat de ràfting, hydrospeed o open-kayak!

Creu Roja

Vols millorar les teves competències i col·laborar amb la Creu Roja? Amb el Carnet Jove, tens un 5% de descompte en els cursos de formació. Aprofita aquesta oportunitat per créixer personalment i contribuir al benestar de la comunitat.

Manualitats Mestre

Gaudeix d'un 10% de descompte en tots els articles de Manualitats Mestre, llevat altres promocions, amb el Carnet Jove. Renova el material de treballs manuals i crea projectes únics que et desenvolupin la imaginació!

Zona esportiva la Seu d'Urgell

T'agrada fer esport? Vols posar-te en forma? Amb el Carnet Jove tens un 10% d'estalvi en els abonaments anuals de la zona esportiva la Seu d'Urgell: tenis, pàdel, escalada de blocs i rocòdrom i més!

Descobreix tots els avantatges a la Seu d'Urgell!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Seu d'Urgell no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Vola amb descompte!

Aquest estiu, vola amb el Carnet Jove! Fes aquell viatge que fa temps que vols realitzar amb un 10% de descompte en les companyies aèries Air Europa, Iberia i Singapore Airlines. Descobreix nous destins, crea records inoblidables i aprofita aquesta oportunitat única per explorar el món!

La Volta als Ports d’Andorra

El 21 de juliol participa en la cursa esportiva la Volta als Ports d’Andorra. Amb el Carnet Jove, tens un 15% de descompte en la inscripció. Sortint des de la Massana, tria un dels cinc recorreguts únics i gaudeix d'un cap de setmana de bici inigualable!

Escapada Rural

Fes servir el val del Pack Jove 2024 per a beneficiar-te d'un descompte del 30% en l'allotjament rural fins a un màxim de 100 € per reserva. Aplicable en el moment de la reserva. És imprescindible enviar un correu electrònic a info@escapadarural.com amb l'assumpte: Carnet Jove de Catalunya. I durant tot l'any tens un 15% de descompte!

Festivals de música

Ja ha arribat la caloreta, la primavera la sang altera, comença a fer olor d'estiu i amb ell les ganes de festa, estar a l'aire lliure, música i xerinola! No et perdis tots els festivals i concerts que tens al teu abast amb descompte amb el Carnet Jove. Aquest estiu no hi ha excuses per no passar-ho bé!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de la Seu d'Urgell?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a la Seu d'Urgell.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Seu d'Urgell tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de la Seu d'Urgell i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Seu d'Urgell a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar