Carnet Jove de Cambrils

Amb el nou Carnet Jove de Cambrils estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Cambrils, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Cambrils.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Cambrils, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Cambrils i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Cambrils?

Descobreix un món d’avantatges a Cambrils

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Cambrils

Avantatges en comerços i entitats de Cambrils

A més, amb el teu Carnet Jove de Cambrils tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Cambrils a l’enllaç que trobaràs a sota!

Genesis

Arriba la calor i és el moment de fer el canvi d'armari. Vine a Genesis i fes-te amb tot allò que necessitis amb el descompte del 10 % en tots els articles de roba.

IKOS

T'has de tractar una lesió? A Ikos gaudiràs d'un 12,5 % de descompte en les sessions individuals de fisioteràpia i classes individuals d'hipopressius.

Estudi Giselle

T'agrada el món de la dansa? No deixis passar l'oportunitat i apunta't a l'Escola de Dansa Estudi Giselle. Tens un 25 % de descompte en el preu de la matrícula!

Café La Bohemia

Busques un lloc on esmorzar a bon preu? On reunir-te amb les teves amistats prenent alguna cosa? Vine a Café La Bohemia i aprofita el 15 % de descompte en entrepans freds, calents o amanides, o el 10 % de descompte en pastes, sucs i refrescos.

Descobreix tots els avantatges a Cambrils!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Cambrils no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Carnet Jove arriba a TIKTOK

Carnet Jove estrena perfil a TIKTOK, on volem que els i les joves sigueu els protagonistes dels vídeos, reptes i continguts. Aquest nou canal us permetrà conèixer de primera mà tots els avantatges del Carnet Jove i que ens expliqueu quins són els avantatges que us oferim que més us interessen. Entra a TIKTOK i segueix-nos!

Sónar Barcelona 2022

Tens una cita els dies 16, 17 i 18 de juny 2022 a Barcelona. Es tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Aprofita el descompte del 20 % en l'entrada. No t'ho perdis!

MENJA ACTUA IMPACTA

Arriba a Barcelona l'exposició MENJA ACTUA IMPACTA i hi serà fins al 2023! Una exposició temàtica sobre alimentació sostenible i saludable, un programa digital amb un munt de continguts divulgatius que esperem que siguin del teu interès i un programa d'esdeveniments, xerrades, cursos i tallers molt variat.

PortAventura World

S'apropa cada cop més l'estiu i és el moment de pensar a gaudir d'experiències diferents amb les teves amistats. Un dia a PortAventura World és un pla que mai falla! Aprofita els descomptes del 2x1 en l'entrada que tens amb el teu Pack Jove. I si ja els has gastat, sempre et queda el descompte permanent del 35 % en l'entrada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Cambrils?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Cambrils.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Cambrils tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Cambrils i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Cambrils a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar