Carnet Jove de L'Hospitalet

Amb el Carnet Jove de L'Hospitalet estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de L'Hospitalet, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de L'Hospitalet.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de L'Hospitalet, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de L'Hospitalet i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de L'Hospitalet?

Descobreix un món d’avantatges a L'Hospitalet

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de L'Hospitalet

Avantatges en comerços i entitats de L'Hospitalet

A més, amb el teu Carnet Jove de L'Hospitalet tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de L'Hospitalet a l’enllaç que trobaràs a sota!

Estètica i perruqueria

Si vols un canvi d'estil, amb el Carnet Jove a L'Hospitalet tens descompte. Filtra al cercador amb l'opció Altres - Estètica i perruqueria i deixa't aconsellar.

Llibreria i papereria

Aconsegueix el material de papereria o llibreria que necessites a L'Hospitalet. Consulta al cercador amb l'opció Formació - Llibreria i papereria.

Floristeria Jardinet

Un ram de flors per a la parella o per a un familiar sempre és un bon regal. Aprofita el 10% d'estalvi en tots els productes que t'ofereix la Floristeria Jardinet, amb el Carnet Jove!

Gabinet Psicològic Rehder

Busques una millor salut emocional? Vols sentir-te bé i desenvolupar les teves capacitats? Descobreix el Gabinet Psicològic Rehder, on pots obtenir un descompte del 10% en les teràpies individuals. Inicia el camí cap al benestar emocional avui mateix.

Descobreix tots els avantatges a L'Hospitalet!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de L'Hospitalet no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Fira del Disc de Barcelona

Explora les últimes tendències musicals a la XXXV Fira Internacional del Disc de Barcelona! Gaudeix de preus especials, novetats i peces de col·leccionista, del 3 al 5 de maig del 2024 a l'Estació del Nord. Amb el Carnet Jove, aconsegueix entrada reduïda per a aquest esdeveniment únic.

Parlem

Troba la tarifa ideal amb opcions flexibles i accessibles. A Parlem tens un 15% de descompte a la tarifa mòbil o paquet d'adsl/fibra+mòbil amb el Carnet Jove! Aprofita aquesta oportunitat per estalviar en la factura de telefonia i internet!

IBERIA

Estalvia amb el Carnet Jove viatjant amb IBERIA! Ara tens un 10% de descompte en el preu final dels vols operats per: IBERIA - IBERIA Express - IBERIA Regional AirNostrum (sense restricció per origen i destí)!! Sol·licita el codi promocional, únic per titular del Carnet Jove, a través del web d'EYCA i a viatjar!

ALEGRIA de Cirque du Soleil

Torna a Barcelona el show més emblemàtic de Cirque du Soleil de tots els temps, ALEGRIA! Des del 19 de març al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Aconsegueix el teu codi promocional en les funcions i categories PL1-PL2-PL3 en dies i hores específiques. No deixis passar aquesta oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de L'Hospitalet de Llobregat?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a L'Hospitalet de Llobregat.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de L'Hospitalet de Llobregat tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de L'Hospitalet de Llobregat i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de L'Hospitalet de Llobregat a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar