Carnet Jove de Palamós

Amb el nou Carnet Jove de Palamós estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Palamós, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Palamós (museus, cursos de formació...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Palamós, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Palamós i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Palamós?

Descobreix un món d’avantatges a Palamós

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Palamós

Avantatges en comerços i entitats de Palamós

A més, amb el teu Carnet Jove de Palamós tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Palamós a l’enllaç que trobaràs a sota!

Escola Municipal d'adults

Arriba Setembre i és el moment de tornar a agafar ritme! Amb el Carnet Jove gaudiràs de descomptes en cursos i formacions de tota classe!

Real Color Palamós

Sabem de bona tinta que a Real Color Palamós trobaràs els millors descomptes en cartutxos per a impressores si acudeixes amb el Carnet Jove. No els deixis escapar!

Servi-kia

Et preocupa el soroll que fa la moto cada cop que l'encens? Creus que el fum que surt de sota el capò no pinta gaire bé? No perdis el temps i aprofita el descompte del Carnet Jove a Servi-kia per portar el teu vehicle i fer una revisió completa!

Take off and speak

L'anglès et dóna problemes? Vols poder veure aquella sèrie que sempre et diuen que guanya tant en versió original? Entendre les lletres de les cançons que tant disfrutes? Fes el pas i apuntat a Take off and speak! I no et descuidis d'utilitzar el descompte que et dóna Carnet Jove!

Descobreix tots els avantatges a Palamós!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Palamós no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Festival de Guitarra de Girona

Entre el 2 de juliol i el 24 de setembre, un total de 21 concerts a gaudir en 14 escenaris de Girona, Salt, Palamós, l’Escala, Llançà i Platja d’Aro. Explora amb Carnet Jove un ampli ventall de gèneres com el jazz, el flamenc o la música popular!

Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí t’apropa cada mes al cinema català més recent en diferents espais de tot Catalunya. Aquest mes "La dona il·legal", busca el cinema a prop de casa!

Descompte test d'antígens / PCR

No deixis passar l'oportunitat! Consulta la llista de centres mèdics que t'ofereixen descomptes si et fas un test d'antígens/PCR.

BIO NANA SUPERMERCATS

Bio Nana Supermercats posa a la teva disposició els millors productes bioalimentaris, dietètics, la cosmètica natural més avançada i la més àmplia gamma de productes del sector de l'herboristeria. Ara amb Carnet jove tens descompte, aprofita'l!!

Descobreix tots els avantatges a Catalunya!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Palamós?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Palamós.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Palamós tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Palamós i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Palamós a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar