Carnet Jove de la Segarra

Amb el nou Carnet Jove de la Segarra estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Segarra, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de la Segarra.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de la Segarra, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de la Segarra i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de la Segarra?

Descobreix un món d’avantatges a la Segarra

Avantatges en serveis municipals de la Segarra

Avantatges en comerços i entitats de la Segarra

A més, amb el teu Carnet Jove de la Segarra tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Segarra a l’enllaç que trobaràs a sota!

Xarcuteria Vilà

Per tenir una bona alimentació és important comptar amb un bon producte. Trobaràs la millor qualitat a Xarcuteria Vilà amb un 10 % de descompte en tot tipus de carns, formatge i embotits.

ITV - Applus

Necessites reparar el teu vehicle o fer una revisió? A ITV Applus tens un descompte del 10 % en la revisió de motocicletes amb el Carnet Jove.

Ell i Ella

Tens ganes d'un canvi d'estil? Vols tallar-te els cabells? Aprofita el descompte del 15 % en serveis de perruqueria i del 10 % en productes que tens amb el Carnet Jove a Perruqueria Ell i Ella.

Anna Maria

La calor ja és aquí! Aquest estiu aprofita el Carnet Jove i omple l'armari amb roba fresca. A Anna Maria tens un 10 % de descompte en tots els articles.

Descobreix tots els avantatges a la Segarra!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Segarra no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Sónar Barcelona 2023

Els dies 15, 16 i 17 de juny del 2023, Sónar celebra el seu 30è aniversari a Barcelona. Serà una gran festa, que comptarà amb els noms més importants de l'electrònica, les propostes més avançades, artistes de culte i música de club. Tens 20 € de descompte en els tiquets amb el Carnet Jove!

Activitats culturals Mollerussa

Apropa't a Mollerussa un cap de setmana i gaudeix de l'oferta cultural i musical de la ciutat. Amb el Carnet Jove tens un descompte del 20 % en les activitats culturals municipals de Mollerussa. Informa-te'n!

Tagtravelling

Escoles acreditades pels organismes oficials. Sense intermediaris. Tagtravelling és especialista en cursos d'idiomes a l'estranger amb més de 30 anys d'experiència i treballa amb els millors centres. Amb el Pack Jove 2023 pots accedir a aquests cursos amb descompte!

L'alegria que passa

L'alegria que passa serà el nou i últim espectacle de creació de Dagoll Dagom. Basat en l'obra de Santiago Rusiñol, s'estrenarà el 6 de març de 2023 al Teatre Poliorama de Barcelona. Amb el Carnet Jove tens un 25 % de descompte en l'entrada!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de la Segarra?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de la Segarra.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de la Segarra en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Segarra tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de la Segarra i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Segarra a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar