Carnet Jove de Valls

Amb el nou Carnet Jove de Valls estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Valls, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Valls.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Valls?

Descobreix un món d’avantatges a Valls

Avantatges en serveis municipals de Valls

Avantatges en comerços i entitats de Valls

A més, amb el teu Carnet Jove de Valls tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Valls a l’enllaç que trobaràs a sota!

Pa de la Lela

Per tenir una bona alimentació és important comptar amb un bon producte. Trobaràs la millor qualitat a ​Pa de la Lela amb un 10% de descompte en tots els productes, excepte els de campanya.

Quiosc Vallibus

Necessites comprar un llibre pels teus estudis o fer un regal? Busques una nova aventura en la qual endinsar-te? Al Quiosc Vallibus tens un descompte del 5% en llibres, gràcies al Carnet Jove.

Mar Bonet Perruquers

Comença l'estiu i és un bon moment per canviar d'estil. A Mar Bonet Perruquers tens un 10% de descompte en perruqueria amb el Carnet Jove.

Dolça Fantasia

T'agrada el dolç? Doncs posa't les botes aquest estiu! Aprofita i vine a Dolça Fantasia, on tens un descompte del 10% en productes per pastisseria i del 5% en pastissos propis.

Descobreix tots els avantatges a Valls!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Valls no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Sónar Barcelona 2023

Els dies 15, 16 i 17 de juny del 2023, Sónar celebra el seu 30è aniversari a Barcelona. Serà una gran festa, que comptarà amb els noms més importants de l'electrònica, les propostes més avançades, artistes de culte i música de club. Tens 20 € de descompte en els tiquets amb el Carnet Jove!

Brickània

Després de 3 anys cancel·lat per la pandèmia, Brickània, el festival de construccions de LEGO de Montblanc torna a obrir les seves portes. Se celebrarà els dies 10 i 11 de juny dins l'antiga església de Sant Francesc. Si ets de les persones aficionades a aquesta joguina, en gaudiràs, i molt!

Tagtravelling

Escoles acreditades pels organismes oficials. Sense intermediaris. Tagtravelling és especialista en cursos d'idiomes a l'estranger amb més de 30 anys d'experiència i treballa amb els millors centres. Amb el Pack Jove 2023 pots accedir a aquests cursos amb descompte!

L'alegria que passa

L'alegria que passa serà el nou i últim espectacle de creació de Dagoll Dagom. Basat en l'obra de Santiago Rusiñol, s'estrenarà el 6 de març de 2023 al Teatre Poliorama de Barcelona. Amb el Carnet Jove tens un 25% de descompte en l'entrada!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Valls?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Valls.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Valls tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Valls a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar