Carnet Jove de Valls

Amb el nou Carnet Jove de Valls estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Valls, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Valls.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Valls?

Descobreix un món d’avantatges a Valls

Avantatges en serveis municipals de Valls

Avantatges en comerços i entitats de Valls

A més, amb el teu Carnet Jove de Valls tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Valls a l’enllaç que trobaràs a sota!

Cafeteria La Pèrgola

Reuneix-te amb les teves amistats i surt a prendre alguna cosa o a menjar a bon preu. A la ​Cafeteria La Pèrgola tens un descompte del 10% en totes les consumicions.

El Taller de Somnis

Tot allò que busques ho trobaràs a El Taller de Somnis. Ja sigui per fer un regal o per comprar-te un caprici, aprofita el descompte del 10% que t'ofereixen en tots els articles.

Mar de Salut

A Mar de Salut tens descomptes del 10% en menjar preparat, dietètica i en els serveis del centre de salut holístic (kinesiologia, flors de Bach, menús, càtering, massatges, formació i serveis de dietista).

La Bajoca

Si consumeixes productes naturals habitualment i busques un lloc on adquirir-los a bon preu, vine a La Bajoca i aprofita el descompte del 10% en productes ecològics i de proximitat.

Descobreix tots els avantatges a Valls!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Valls no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

La Casa-Museu de la Mel

La Casa-Museu de la Mel és una petita empresa familiar situada al centre del poble d'Alcover, a l'Alt Camp. Vine a conèixer els mètodes d'elaboració d'aquest magnífic producte. Amb el Carnet Jove tens l'entrada gratuïta.

Cultura amb el Pack Jove

Aquest 2023 disposes d'un ampli ventall de descomptes en l'àmbit cultural amb el Pack Jove. La visita a la Sagrada Família és un gran exemple, però en trobaràs molts més i amb una gran varietat. Informa't i gaudeix d'aquests avantatges amb les teves amistats o en família!

Filmin

Si t’agrada el cinema i vols gaudir de les triomfadores dels Goya i dels Oscars, els millors festivals, centenars de documentals, concerts de música... i més, aquesta és la teva oportunitat. Aconsegueix la teva subscripció a Filmin amb el descompte del Carnet Jove!

Hem aconseguit... dtes nous!

Com cada any el Carnet Jove es preocupa de buscar i incorporar nous descomptes perquè els pugui gaudir el jovent. Vols saber quins són els últims descomptes que hem aconseguit per a tu? Consulta el llistat i sigues el primer en utilitzar-los! APROFITA'LS!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Valls?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Valls.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Valls tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Valls a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar