Carnet Jove de Valls

Amb el Carnet Jove de Valls estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Valls, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Valls.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Valls?

Descobreix un món d’avantatges a Valls

Avantatges en serveis municipals de Valls

Avantatges en comerços i entitats de Valls

A més, amb el teu Carnet Jove de Valls tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Valls a l’enllaç que trobaràs a sota!

La Bajoca

Per tenir una bona alimentació és important disposar d'un bon producte. Trobaràs la millor qualitat a La Bajoca, amb un 10% d'estalvi en productes ecològics i de proximitat, amb el Carnet Jove.

Ca l'Estevet

Compra un pastís per a un aniversari o esdeveniment especial a Ca l'Estevet. Presentant el Carnet Jove, tens un 10% de descompte en brioixeria i pastisseria.

No et tallis perruquers

Vols canviar d'estil o posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment? A No et tallis perruquers, amb el Carnet Jove, gaudeix d'un 10% de descompte en tallada de cabells, tint i blens.

Le Coquett

Prepara l'armari per a l'estiu! Vine a Le Coquett i compra roba a bon preu. Amb el Carnet Jove, tens un 10% d'estalvi en totes les peces de roba de la botiga, excepte les ofertes especials.

Descobreix tots els avantatges a Valls!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Valls no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Vola amb descompte!

Aquest estiu, vola amb el Carnet Jove! Fes aquell viatge que fa temps que vols realitzar amb un 10% de descompte en les companyies aèries Air Europa, Iberia i Singapore Airlines. Descobreix nous destins, crea records inoblidables i aprofita aquesta oportunitat única per explorar el món!

MónNatura Delta de l'Ebre

Observa ocells amb telescopis, navega en barques de perxar i descobreix la màgia del Delta a MónNatura. Presentant el Carnet Jove tens les entrades i visites guiades a un preu reduït. Gaudeix d'aquesta experiència per connectar amb la natura del delta de l’Ebre i explorar la seva rica biodiversitat!

Escapada Rural

Fes servir el val del Pack Jove 2024 per a beneficiar-te d'un descompte del 30% en l'allotjament rural fins a un màxim de 100 € per reserva. Aplicable en el moment de la reserva. És imprescindible enviar un correu electrònic a info@escapadarural.com amb l'assumpte: Carnet Jove de Catalunya. I durant tot l'any tens un 15% de descompte!

Festivals de música

Ja ha arribat la caloreta, la primavera la sang altera, comença a fer olor d'estiu i amb ell les ganes de festa, estar a l'aire lliure, música i xerinola! No et perdis tots els festivals i concerts que tens al teu abast amb descompte amb el Carnet Jove. Aquest estiu no hi ha excuses per no passar-ho bé!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Valls?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Valls.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Valls tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Valls i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Valls a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar