Carnet Jove de Vilafranca del Penedès

Amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Vilafranca del Penedès.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Vilafranca del Penedès, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès?

Descobreix un món d’avantatges a Vilafranca del Penedès

Avantatges en serveis municipals de Vilafranca del Penedès

Avantatges en comerços i entitats de Vilafranca del Penedès

A més, amb el teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Vilafranca del Penedès a l’enllaç que trobaràs a sota!

Joieria Orfi

Si vols fer un regal o comprar-te un caprici, a la Joieria Rellotgeria Orfi tens un 10% de descompte en tots els articles amb el Carnet Jove.

Sastreria Besolí

Prepara l'armari per a la tardor! Si necessites comprar roba a bon preu, a Sastreria Besolí tens un descompte del 10% en tots els articles (excepte productes en promoció), gràcies al Carnet Jove.

Vinseum

Aquesta tardor prova una activitat diferent amb les teves amistats. Vine al Vinseum i visita el museu amb el descompte de 3 € que t'ofereix el Carnet Jove.

Cicles Sans

T'apassiona el ciclisme i t'agrada practicar-lo? A Cicles Sans disposes d'un descompte del 10% en accessoris i recanvis. Trobaràs tot el que necessitis!

Descobreix tots els avantatges a Vilafranca del Penedès!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Auditori Eduard Toldrà

Gaudeix d'una tarda d'experiències culturals a Vilanova i la Geltrú amb les teves amistats. Acosta't a l'Auditori Eduard Toldrà i aprofita el descompte del 25% en l'entrada a taquilles, excepte entrades a preu únic, que ofereixen amb el Carnet Jove.

Manga Barcelona

Si t'apassiona el món del manga, anota aquestes dates! Del 7 al 10 de desembre arriba la 29a edició del Manga Barcelona a la Fira Barcelona Gran Via. I com sempre, amb el Carnet Jove, tens tarifa reduïda en l'entrada general. És un esdeveniment imprescindible, no te'l perdis!

Allotja't al millor preu

No deixis passar més temps. Descobreix els innombrables descomptes dels quals pots gaudir en el teu allotjament i transport aquestes vacances. Sigui quin sigui el teu estil, gaudeix del descompte que els nostres col·laboradors t'ofereixen: càmpings, albergs, apartaments, hotels, cases rurals...

1r Premi Carnet Jove de Còmic

L'objecte del Premi Carnet Jove de còmic és fomentar i promoure l'accés a l'àmbit professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes. Presenta ja la teva sol·licitud! Tens temps fins a les 14 h del dimarts 12 de desembre de 2023.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Vilafranca del Penedès.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Vilafranca del Penedès tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar