Carnet Jove de Vilafranca del Penedès

Amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Vilafranca del Penedès.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Vilafranca del Penedès, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès?

Descobreix un món d’avantatges a Vilafranca del Penedès

Avantatges en serveis municipals de Vilafranca del Penedès

Avantatges en comerços i entitats de Vilafranca del Penedès

A més, amb el teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Vilafranca del Penedès a l’enllaç que trobaràs a sota!

Sala Zazie Cinema Kubrik

Tens ganes de gaudir d'una tarda de cinema? Vine amb bona companyia a la Sala Zazie o el cinema Kubrik i gaudeix de la pel·lícula que et vingui de gust amb un 20% de descompte en totes les sessions, gràcies al Carnet Jove.

Random Street Tattoo

Descobreix un estil únic a Random Street Tattoo amb el Carnet Jove! Aprofita un 10% d'estalvi en tatuatges, pírcings, micropigmentació i eliminació de tatuatges amb làser. Expressa la teva personalitat amb confiança i creativitat!

Euronics Vabenic

Necessites electrodomèstics per a casa? A Euronics Vabenic tens un descompte del 10% en electrodomèstics de gamma blanca i petits electrodomèstics, i del 5% en electrodomèstics de gamma marró, gràcies al Carnet Jove.

Art Retolació

Mostra el negoci al món amb els serveis de retolació d'alta qualitat a Art Retolació! Gaudeix d'un 10% d'estalvi en el Pack emprenedor, que inclou targetes, rètols, retolació del vehicle i placa d'identificació, amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a Vilafranca del Penedès!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Fira del Disc de Barcelona

Explora les últimes tendències musicals a la XXXV Fira Internacional del Disc de Barcelona! Gaudeix de preus especials, novetats i peces de col·leccionista, del 3 al 5 de maig del 2024 a l'Estació del Nord. Amb el Carnet Jove, aconsegueix entrada reduïda per a aquest esdeveniment únic.

Parlem

Troba la tarifa ideal amb opcions flexibles i accessibles. A Parlem tens un 15% de descompte a la tarifa mòbil o paquet d'adsl/fibra+mòbil amb el Carnet Jove! Aprofita aquesta oportunitat per estalviar en la factura de telefonia i internet!

IBERIA

Estalvia amb el Carnet Jove viatjant amb IBERIA! Ara tens un 10% de descompte en el preu final dels vols operats per: IBERIA - IBERIA Express - IBERIA Regional AirNostrum (sense restricció per origen i destí)!! Sol·licita el codi promocional, únic per titular del Carnet Jove, a través del web d'EYCA i a viatjar!

ALEGRIA de Cirque du Soleil

Torna a Barcelona el show més emblemàtic de Cirque du Soleil de tots els temps, ALEGRIA! Des del 19 de març al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Aconsegueix el teu codi promocional en les funcions i categories PL1-PL2-PL3 en dies i hores específiques. No deixis passar aquesta oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Vilafranca del Penedès.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Vilafranca del Penedès tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar