Carnet Jove d'Alcarràs

Amb el nou Carnet Jove d'Alcarràs estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Alcarràs, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Alcarràs.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Alcarràs, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Alcarràs i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove d'Alcarràs?

Descobreix un món d’avantatges a Alcarràs

Avantatges en serveis municipals d'Alcarràs

Avantatges en comerços i entitats d'Alcarràs

A més, amb el teu Carnet Jove d'Alcarràs tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Alcarràs a l’enllaç que trobaràs a sota!

Perruqueria i Estètica Pentina't

Tens ganes d'un canvi d'estil? Vols tallar-te els cabells? Aprofita el descompte del 15% en tots els serveis que tens amb el Carnet Jove a Perruqueria i Estètica Unisex Pentina't.

Germán París Formació

Millora l'anglès aquest 2023 apuntant-te a una acadèmia. Amb el Carnet Jove tens un descompte del 10% en cursos d'anglès a Germán París Centre de Formació.

Hipopótamo Europa

Vols fer canvis en la decoració de casa teva aquest hivern? Vine a Hipopótamo Europa i gaudeix d'un descompte del 10% en tots els productes demanats a fàbrica o d'exposició, excepte els de liquidació.

Rodi Motor Services

Necessites reparar el teu vehicle o fer una revisió? A Rodi Motor Services tens preus especials en pneumàtics, reparació de punxades gratuïta i descompte del 10% extra en recanvis, mà d'obra i botiga.

Descobreix tots els avantatges a Alcarràs!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Alcarràs no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Cicles Fransi

T'apassiona el ciclisme i t'agrada practicar aquest esport? Apropa't a Lleida i visita Cicles Fransi on disposes d'un descompte del 10% en venda, lloguer, reparació, roba i accessoris de bicicletes. Trobaràs tot allò que necessitis!

Cultura amb el Pack Jove

Aquest 2023 disposes d'un ampli ventall de descomptes en l'àmbit cultural amb el Pack Jove. La visita a la Sagrada Família és un gran exemple, però en trobaràs molts més i amb una gran varietat. Informa't i gaudeix d'aquests avantatges amb les teves amistats o en família!

Filmin

Si t’agrada el cinema i vols gaudir de les triomfadores dels Goya i dels Oscars, els millors festivals, centenars de documentals, concerts de música... i més, aquesta és la teva oportunitat. Aconsegueix la teva subscripció a Filmin amb el descompte del Carnet Jove!

Hem aconseguit... dtes nous!

Com cada any el Carnet Jove es preocupa de buscar i incorporar nous descomptes perquè els pugui gaudir el jovent. Vols saber quins són els últims descomptes que hem aconseguit per a tu? Consulta el llistat i sigues el primer en utilitzar-los! APROFITA'LS!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Alcarràs?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Alcarràs.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Alcarràs tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Alcarràs i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Alcarràs a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar