Associació Europea del Carnet Jove - EYCA

El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya forma part de l'Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, la qual està integrada per més de 60 organitzacions repartides en més de 30 països europeus.

EYCA, fomenta la mobilitat i informació juvenil per als joves fins a 30 anys a través de l'expedició del Carnet Jove Europeu. Nascuda el 1990, el 1995 va rebre el suport de la Comissió Europea amb l'objectiu de convertir-se en la clau per als joves europeus a la informació, mobilitat, cultura i participació. A través d'un seguit de serveis, descomptes i avantatges, el Carnet European Youth Card anima els joves a prendre decisions responsables, explorar el seu món i jugar un paper important com a ciutadans d'Europa a la societat d'avui en dia.

L'homologació del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya per part d'EYCA, t'ofereix la possibilitat de gaudir de més de 60.000 avantatges a totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol i als més de 30 països europeus adherits al programa "European Youth Card" (a la part inferior, trobaràs un llistat amb les dades de contacte de les organitzacions que formen part d'EYCA). A finals de 2007 EYCA va aprovar l'ampliació de l'edat del Carnet Jove fins als 30 anys (fins llavors era de 25 anys). Cal destacar que tant a nivell estatal com europeu aquesta ampliació es fa progressivament, motiu pel qual us marquem amb un asterisc els llocs on ja podeu gaudir dels avantatges fins als 30 anys.
 

Per a més informació també us podeu connectar al web d'EYCA: www.eyca.org

 

 

 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!